30 Januari 2013

Jag kan inte fatta vars tiden bara försvinner! Satt och kolla på mina gamla inlägg och det senaste är ett år sen jag la in, ja ja som sagt tiden bara försvinner. Jag skriver den här bloggen mest för att det är kul att skriva av sig ibland inte för att uppdatera varje dag vad som händer i mitt liv. Jag tycker det är kul att någon/ några är inne och kollar vad jag skriver och lämnar någon kommentar ibland. Den som vill får gärna läsa det jag skriver men det är inte säkert att jag uppdaterar så ofta som sagt.
 
Mycket har hänt på ett år, en kort sammanfattning bara. Jag har tagit min Lärarexamen i december 2012 (har bara lite små saker som jag ligger efter med), sen har vi köpt en hund som heter Kitzone hon blir ett år på fredag. Tyvärr så dog en av våra hundar förra året och en var vi tvungen att ta bort pga åldern. Tjejerna började i samma klass i höstas 1-2:a, det är jätteskönt att ha dem i samma klass och det fungerar jättebra. Vi har bott i vårt hus nu i över ett år och det känns bara bättre och bättre för varje dag som går.
Wilma är med i något som heter bloggkampen www.stjarnapaskidor.se ska deras skidgrupp gå in och blogga om träning, tävling och lite annat som man vill dela med sig av. Sen i slutet av mars ska de åka ner och vara med på en stafett nere i Falun på svenska skidpelen, det ska bli så kul hon är jättetaggad och skriver jättemycket i bloggen deras.
Man ska ju inte klaga på vädret men hua vad kallt vi har haft nu en längre tid! Men nu helt plötsligt är det -+0 ute och snöar stora lapphandskar!! Mysigt! :)
Jag måste bara lägga in en bild idag och det är på när jag provbakade i vår bagarstuga! Jag fick hjälp av min mor och en väninna till henne som kunde, men nu kan jag lite bättre så närmare påsk blir det nog en ny omgång tunnbröd gjord i stugan!!!
 
Ha en bra dag alla där ute så hörs vi nästa gång jag skriver ett inlägg, det ska inte dröja ett helt år jag lovar ;)
Kram från lilla mig!!

RSS 2.0