Tisdag igen!

Hej!
Så var det tisdag igen och jag sitter uppkrupen i soffan och tjejerna sover. Grabbarna är på karateträning.
Tänkte försöka mig på en liten uppdatering här på sidan.
Förra veckan hade tjejerna och jag riktiga härliga dagar när vi var lediga, tisdag var vi till lekparken i strålande sol och torsdag var vi en heldag i jan gullik med pannkaka till lunch och korv, mackor och varm choklad. Det var helt underbart även fast solen försvann på eftermiddagen.
Fredag då blev det badhuset, och då var även Kecke med. Wilma har tjatat att han ska följa med så nu när han hade veckovila så följde han med oss. På lördagen satt jag och gjorde högskoleprovet hela dagen. Det var tungt helt slut i huvudet efteråt.
Söndag blev en shoppingdag på Ikea handlade inte mycket men det var bara skönt att gå runt och titta. Tjejerna var hemma hos mormor och morfar så  man behövde inte jaga dem heller bara gå runt och titta. Jag köpte en påse the iallafall Påskte hette den.

                                      Tjejerna i lekparken!




                               Pannkaksätning i Jan Gullik




                                   Ronja i badet!


                          Wilma i badet!


Härlig lördag!!!

Thumbnail
Vilken underbar dag det har varit idag, vi har varit i slalombacken i flera timmar. Tjejerna har nyss lärt sig åka så det är riktigt kul att vara där en stund. Wilma gjorde en praktvurpa idag men det gick bra, lite näsblod sen var det över och full fart i backen igen. 


Till middag idag åt vi Tacos det blev en härlig middag, barnen åt klart och gick ifrån bordet. Kecke och jag blev själva kvar och åt klart middagen i lugn och ro.
Thumbnail

Nu är tjejerna i säng och snart är det nya avsnitt av Robinsson på TV, undrar hur programmet blir den här gången! Ha en trevlig helg kram Catrn

En ny dag till ända!

Nu närmar ännu en dag sitt slut. Denna dag har varit härlig, tjejerna och jag tog en promenad i det  vackra vädret på förmiddagen. Vi gick ner till badhuset och fikade, de tog varsin glass och jag tog en kaffe med en bulle till. Gott var det iallafall! Sen gick vi hemåt igen. Wilma var duktig och gick hela vägen, Ronja blev trött i benen och fick åka vagn. Nu sover båda två efter att ha härjat nästan hela dagen. Innan de gick och la sig gjorde jag ett ryck i sovrummet och bytte gardiner. Kecke är iväg på träning, och Jonas sitter på rummet. Själv så sitter jag uppkrupen i soffan och flippar mellan Bygglov och Mästarnas Mästare. Två bra program, bara synd att de måste gå samtidigt! Ha en skön kväll alla för det ska jag ha!!

Vårkänsla!

Idag när jag hade lämnat tjejerna fick jag ett ryck och bytte gardiner i köksfönstret, det är alltid kul att förnya. Har varit en himla fin dag idag med fint väder och varmt ute. Har varit och pluggat idag. Håller på att läsa Ma B och Eng B så det går att plugga vidare till hösten! Har en lugn stund för mig själv medans tjejerna somnar.




     Vårt kök!!


Skön kväll!

Sitter nersjunken i soffan med datorn i knät och tar det lugnt. Har varit med tjejerna på deras skidträning, det blåste kallt uppe på Hallsta, som vanligt. Annars har det varit en lugn och skön dag. Ska gå och göra iordning lite kvällsfika så det är klart när min käraste kommer från sin träning. Sov så gott!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0