Fredag den 8/2

 
Jaha då är det nästan slut på den här veckan också då. Veckorna bara försvinner och snart är det vår och härligt ute. Idag är det strålande sol men då är det -20 ute istället. Men det är så vackert när man tittar ut och snön bara glittrar där ute. I helgen blir vi helt barnfria! Jonas åker till Härnösand på en mini militärutbildning och tjejerna blir hämtade av mamma och pappa ikväll. Vad ska man då hitta på med maken när vi är helt solo?! Jo, imorgon så ska vi hjälpa till på Brinkmaran som går av stapeln på Hallstaberget. Det är en ny tävling för iår som Jörgen Brink har dragit igång som en seednings tävling inför Tjejvasan och Vasa loppet längre fram.
Efter tävlingen så tänker vi ta det lugnt och mysa och gå ut och äta en god middag bara vi två!
Idag måste jag bara lägga in två bilder, den ena är på en fläta som jag gjorde på Wilma igår morse. Det är en fiskbensfläta den vart jättefin på henne!
Visst blev den bra? För att vara första gången jag gjorde den så får jag känna mig riktigt nöjd. Jag gjorde den i morse också och den blev också snygg. Den andra bilden som jag tänker lägga in är på vad jag brukar göra när jag bara vill koppla av och inte tänka på något utan bara låta mina händer jobba! Jag har en hobby som jag tycker är rolig att ta fram ibland. Jag har ingen press på mig att någon skulle vilja köpa det jag gör utan jag bara stickar för att jag tycker det är roligt också gör jag det för att vi i familjen ska få sockar och vantar som är hemgjorda och varma framför allt.
Det här håller jag på med just nu! Det ska bli ett pack tjocksockar till Wilma. Innan jul så gjorde jag ett par åt Ronja som blev gråa och röda. Nej, nog om detta nu kanske man ska göra någon nytta innan det är dags att hämta tjejerna som har kortdag idag, men först så ska jag och Kecke få höra hur de ligger till i skolan för vi ska på utvecklingssamtal på dem båda idag.
Ha en trevlig dag och helg, för det tänker jag ha iallafall!!!! Kram på er alla där ute! :)

Fortfarande hängig!

Idag är det torsdag den 7/2 och jag är fortfarande hängig! Idag kl.13 ska jag till veterinären med Kitzone för att hon ska få sin ettårs spruta. Undra hur det ska gå?! Hoppas vi får någon som är bättre än sist, hon spruta nästan allt utanför! Hoppas jag hinner med mig innan tjejerna ska hämtas! Ikväll har Wilma skidträning och då ska Ronja vara hemma och mysa med mig!
Ha en bra dag det ska jag ha här under filten! Kram från mig

Förkyld :(

Jaha, då åkte man dit då! Trodde att jag skulle klara mig men inte då, huvudet värker och känns som om det är fyllt med bomull. Näsan den rinner och jag känner mig allmänt hängig! Dagen har tillbringats i min härliga filt med armar som jag fick av min älskling i julklapp. Tänkte jag skulle se på damernas Super-G idag, men det har blivit försenat hela dagen. Första start skulle vara kl.11 men blev nu kl.14.30 istället. Nu ska jag fixa med middag innan tjejerna ska först på Mullekören och sen hem och byta om för att sedan åka på kvällens skidträning. Wilma´s grupp ska träna klassiskt ikväll och Ronja tror jag också har det. Vädret är minusgrader iallafall det har snöat mest hela dagen men nu har det lugnat ner sig så jag hoppas att någon tänker skotta idag för jag har inte ork att göra det idag! Dags att göra ett ryck med middagen så jag hinner med mig. Hoppas att ni alla mår bra där ute.
Kram från förkylda jag!

RSS 2.0