Torsdag den 11/2

Hej!
Tänk att två år kan gå så fort, jag kommer ihåg det som  om det var igår. Det var snöoväder den dag jag for ner till Kramfors och tog farväl av dig morfar. Men jag ångrar inte att jag for, för det gick bara 4 dagar och sen somnade du in den 11/2-08. Jag är tacksam att det inte hände på min 30-årsdag och jag är glad att jag inte ställde in kalaset som jag hade, för jag vet att hade du funnits kvar så hade du velat att jag skulle ha haft det med mina vänner. Du kommer alltid att finnas för mig och min familj. Våra barn fick chans att lära känna dig och de kommer ihåg dig och det glädjer mig. De vinkar ofta till dig när det är fullmåne ute och det tycker jag är kul.
Jag älskar dig morfar och hoppas att du har det bra där du är nu.






I övrigt så har dagen varit bra, har varit upp till Junsele till en klasskompis och vi har pratat av oss lite. Tjejerna har varit hos dagmamman och Kecke hämtade dem efter jobbet. Jag kom hem till ett dukat bord, bara att slå sig ner skönt!! Har packat nästa veckas väskor och tjejerna är i säng för en timme sen. Nu blir det snart kvällsfika och mys i soffan med maken!
Godnatt kram Catrin


Tisdag igen!

9/2-10

Att jag alltid skriver på tisdagar! Det kanske är för att jag är oftast ensam hemma då medans de andra tränar. Tjejerna har också tränat, de har skidträning på tisdag kvällar. Nytt för i år är att SSK och Ruif samkör träningen, så varannan tisdag är vi på Hallsta och varannan är vi på Remsle, där var vi ikväll. Först träning en timme och sen är det fika, saft och mackor.
Vad vi gjort övrigt idag, hm Ronja har varit på kyrkis. När vi hade lämnat henne for Wilma och jag och fikade på badhuset sen for vi och handlade också fick hon gå en sväng till leksaksaffärn och kolla lite. När vi hade gjort det for vi och hämtade Ronja. Eftermiddagen tillbringade vi hemma, tjejerna lekte och jag satt vi datorn och försökte plugga lite. 
Nej, nu ska jag göra några situps och lite armhävningar, känns att det kan vara dags att försöka väcka liv i min kropp.

Sov gott kram Catrin

Solig dag!!

Hej!
Nu är det länge sen jag var inne här. Det sista jag skrev var i somras såg jag! Ja, ja mycket har hänt men jag tänker inte rabbla upp allt. Jag skriver ju mest för egen skull och när jag själv känner för det. Det jag kan berätta är att jag har börjat plugga, jag tänker försöka bli lärare. Jag läser på distans nere i H-sand, men allt det vet ni ju redan ni som känner mig.
Nu till något roligare, idag har vi varit på skidtävling i Graninge. Dagen kunde inte vara bättre, -5 och inte ett moln på himlen en helt underbar dag. Det gick jätte bra för tjejerna, att åka skidor och att få tävla det är det bästa de vet.
Efteråt åkte vi till Forse och jag och Kecke tog en tur med våra hundar, först for han med Plexus och sen for jag med både Tispa och Hero. Det går jättebra att åka med båda två de är så himla snälla. Vi åkte 7 km, en härlig sväng i solen blev det.
Nu är det snart dags för tjejerna att gå och sova, hoppas de är pigga imorgon och att ingen av de har fått feber, det är gränsfall nu ikväll! Tråkigt om de blir sjuk.
Ha en fortsatt trevlig kväll.
                                         /Kram Catrin

RSS 2.0